Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Σήμερα...

Surprised to see me? Awwww... Ha! Me neither.

Σήμερα πήρα χαμπάρι πως η ανελέητη καφρίλα παραμένει καφρίλα, ακόμα κι αν είσαι καλλιεργημένος, για αυτό και σήμερα δεν πήρα μέρος στο πάρτι παλιμπαιδισμού του σχολείου, που έβριζε, κάφριζε και σχολίαζε ανελέητα τους καθηγητές.

Σήμερα επίσης πήρα χαμπάρι πως η σχέση μαθητών κ καθηγητών στο θέμα "Γελοία-ελληνική-παιδεία-το-κράτος-φταίει-για-όλα" είναι αμφίδρομη. Όχι, δεν μπορεί ο καθηγητής να κάνει διακρίσεις ανάλογα με τον αριθμό piercing, αλλά ούτε μπορεί ο μαθητής να γιουχάρει την καθηγήτρια και να την καθιστά ελλιπή ως καθηγήτρια βάσει του κριτιρίου του πόσο καιρό έχει να κάνει σέξ η καθηγήτρια.

Σήμερα επίσης πήρα την κοινωνιολογία και καθώς την ξεφύλλιζα συνειδητοποίησα πως μου άρεσε υπερβολικά πολύ.

Σήμερα παρατήρησα πως σε μερικά σημεία το σύστημα πράγματι έχει γ@μηθεί. Αλλά όχι μόνο αυτό. Και οι μαθητές. Προτιμάει ο καθείς να μπαίνει faKebook στο μάθημα επιλογής αντί να ξεστραβωθεί να πάρει το μάθημα της λογικής. Οξύμωρο; Ναι. Μία τρελή δήλωσε Λογική. Εύγε μου.

Σήμερα τέλος, πάλι άλλαξαν όλα.



Και δεν έπρεπε.

38 σχόλια:

Μικρός Χείμαρρος είπε...

Πόσο σε νιώθω!

Ακριβώς αυτά σκεφτόμουν κι εγω την Παρασκευή που πήγα σχολείο...
Σήμερα απλά κατέλειξα στο συμπέρασμα ότι "Schools depress me"

Πήρα κι εγώ λογική! Ελπίζω να μην κόψω φλέβα μέχρι το τέλος του τριμήνου. Λένε ότι στο σχολείο μας έχει να διδακτει καμια πενταετία. Οπότε καταλαβαίνεις...

Καλό Βράδυ και... Καλό κουράγιο.. :)

P.S Μ'αρέσει το soundtrack του πριγκηπος (;Ρ) αλλά προτιμώ αυτό της Λίθου

Creep είπε...

Παρασκευή; :Ρ Κύπρο πας και συ σχολείο; :Ρ
Τμήμα λογικής δεν θα γίνει και λυπάμαι αφόρητα για αυτό :/
Ώρες ώρες μου λείπει ένα φιλαράκι μου που είχαμε τα ίδια μυαλά και θέλαμε και οι 2 λογική :/
Δεν έχεις ιδέα πόσο θα ήθελα να πάρω το μάθημα και να ήταν και αυτός στο τμήμα. Το πρόβλημα είναι πως δεν μένει στην πόλη μου. :Ρ Και όχι μόνο... :/
Ένιγουέι, θα την λατρέψεις πιστεύω.

PS1: School is supposed to be stimulating, instead, it is depressing indeed.
PS2: Εγώ είμαι πιο προγκρέσιβ ωρέ. Β) :Ρ

ypnos είπε...

Δεν νομιζω οτι θα σε εκπληξω αλλα το σχολειο ειναι πραγματι μια μικρογραφια της κοινωνιας.
Ο σχολιασμος των καθηγητων στους μαθητες, ο οποιος βασιζεται στην εμφανιση ή στο σκασιμο μιας τσιχλοφουσκας ή στο γεγονος οτι χαμογελας παραπανω απο οσο χρειαζεται, και αντιστοιχα ο σχολιασμος των μαθητων στους καθηγητες, πως ειναι τα μαλλια του ετσι σημερα ή δεν βλεπει οτι αυτη η φουστα δεν ταιριαζει στις τεραστιες γαμπες της ή αυτος ο ανθρωπος ποτε δε χαμογελα, εχουν και τα 2 καποια κοινα στοιχεια τα οποια θα συναντησεις 110% στο μελλον οσον αφορα τη σχεση με καθηγητη πανεπιστημιου, εργοδοτη, γονεις φιλου/φιλης και παει λεγοντας.

Αυτο δε σημαινει απαραιτητα οτι δεν τους ενδιαφερει να σε "δουν" λιγο πιο περα απο την επι-φανεια σου. Δυστυχως, ζουμε σε μια εντελως συντηρητικη κοινωνια οπου καποια ταμπου εξακολουθουν να υπαρχουν και στις καλυτερες "οικογενειες".

Και πριν αρχισεις να ξυνεις το κεφαλι σου και να αναρωτιεσαι αν οντως βγαινει νοημα, θα σου πω οτι χαρακτηριστικα περασα την πιο καφρικη μου φαση αφου τελειωσα το λυκειο, κατα την περιοδο των πανεπιστημιακων μου χρονων και συναμα την καλυτερη της ζωης μου.

Και να εισαι σιγουρη και για κατι ακομα, κατι το οποιο χλευαζα μεχρι πριν απο λιγα χρονια, κατι το οποιο κοροιδευαμε οσο δεν φανταζεσαι στο σχολειο.. θα ερθει αυτη η πουτανα η στιγμη οπου θα τα αναπολησεις τα μαθητικα τα χρονια! Και θα ειναι το μεγαλυτερο σπασιμο που θα σου τυχει :D

Ομως μεχρι τοτε, live it up οσο περισσοτερο μπορεις! Κι ας σε στραβοκοιτα ο μαθηματικος ή ο εταιρος καθηγητης σου ;)

-d

ΥΓ Κοινωνιολογια στο σχολειο ειχα 19/20.. στο πανεπιστημιο παλι επεσα στο 7/10 με ενα καθηγητη συνταξιμο και σε προφορικη εξεταση (ποσο γελιο ειχε πεσει εκεινη την ημερα..)! Ειναι ωραια ομως η κοινωνικη επιστημη, απολυτα ταυτοσημη με τη δικη μου, την πολιτικη :p Βεβαια, καλο ειναι καποιες φορες να αφησεις τη λογικη στην ακρη γιατι οσο πιο πολυ την αναζητας, τοσο πιο πολυ απελπιζεσαι (αυτο το εζησα στο στρατο.. αλλη μεγαλη ιστορια). Καλη χρονια να εχουμε, με χαμογελα. Ετσι?! ;)

Creep είπε...

Τεράστιο σχόλιο! Πέρασε σε έκταση το κείμενο. Ρεκόρ έκανες. :Ρ

Συμφωνώ απολύτως σε όσα λες όσον αφορά το σχολείο και τα λόγια περί μικρογραφίας της κοινωνίας.

Πολιτική; Πολιτικός είσαι και δεν το ξέρω; Θέλω απάντηση σε αυτό, σοβαρά. :Ρ

Σαφώς και τα πιο κάφρικα χρόνια θα είναι τα πανεπιστημιακά σου, το πιστεύω ακράδαντα αυτό.-

Ο είρωνας την πατάει περισσότερο από τον ασφαλή, υγιή και χαρούμενο άνθρωπο, που στα άσχημα δεν ειρωνεύεται αλλά περνάει την φάση του. Αυτό είναι συμπέρασμα που έβγαλα μετά από χρόνια εμπειρίας που η ειρωνία έγινε πρώτη και μοναδική φύση μου.

Επίσης έβγαλα συμπέρασμα πως έχω πολλές προσωπικότητες. Όχι πλευρές. Προσωπικότητες. Είμαι άκρως τρελή και άκρως λογική σε διάφορες καταστάσεις. Επειδή με είχε πραγματικά ανησυχήσει αυτό είχα πάει στο κέντρο ψυχικής υγείας και μου είπαν πως έχω πολύ δυνατό χαρακτήρα και πολύ γεμάτο, αρκετά ολοκληρωμένο που θα μπορούσε να είναι 2 χαρακτήρες. Ή κάπως έτσι μου το παν. :Ρ

Γουατέβερ. Σε ευχαριστώ που πέρασες.

ΥΓ :D
Πάρτο να μη στο χρωστάω.

D.Angel είπε...

Τι να σου πω βρε κοριτσάκι;
Οταν εγώ πήγαινα σχολείο δεν
ξέραμε απ αυτά! Οχι μαρηηηηηη
δεν είμαι γριά! Αμέσως!
Χα χα χα χα χα
Φιλιά πολλά και καλή σχολική χρονιά

Creep είπε...

Γριά είσαι! Παραδέξου το! Πες το! :Ρ

Πολλά φιλιά γλυκό μου πλάσμα!

logia είπε...

Σήμερα πήγα σχολείο
πρώτα στο γυμνάσιο που άφησε ο γυιός μου, γιατί βλέπεις είχα τη διάθεση να βοηθήσω όσο μπορώ και έμπλεξα με τον σύλλογο.
Είδα ένα μικρό περιποιημένο όμορφο και καθαρό σχολείο και καθηγητές, που τρία χρόνια τους γνώρισα και είδα οτι νοιάζονται, αγαπούν το σχολείο, το περιποιούνται
Υστερα πήγα στο λύκειο,
το νέο σχολείο του γυιού μου,
είδα έναν λυκειάρχη, όμοιο με πολιτικό που υπόσχεται και μετά ξεχνά τις υποσχέσεις του
και σκέφτηκα, θέ μου κάνε να πέφτω έξω...
είδα ένα σχολείο χάος,
τεράστιο και εγκαταλελειμμένο,
χορταριασμένο,
βρώμικο,
με καθηγητές χωρίς ανθρώπινη επαφή μεταξύ τους
και σκέφτηκα
τι άνθρωποι είναι αυτοί. που αφήνονται να ζουνε τη μιση ζωή τους σε τέτοιο περιβάλλον;
τι θα διδάξουν τα παιδιά μας;
τι αξίες θα τους εμφυσήσουν;
τι ιδανικά;
και μετά αμέσως σκέφτηκα και πάλι
θε μου κάνε να πέφτω έξω...
είναι κρίμα που οι ζωές σας είναι αφημένες στην τύχη
γιατί μόνο από τύχη μπορεί να έχετε καλούς ή κακούς δασκάλους
και ο καλός δάσκαλος δεν είναι μόνο εκείνος που θα σας μάθει καλά το μάθημά του, αλλά εκείνος που έχει ευαισθησίες και θα σας αντιμετωπίσει ώς ανθρώπους και όχι ως προϊόντα
εύχομαι να είστε τυχερά παιδιά μου

Ανώνυμος είπε...

το εκπαιδευτικό σύστημα στην ελλάδα είναι απλά ένα λάθος, σε κάθε του παρακλάδι. τελειώνοντας το σχολείο είμαι απογοητευμένη από την αντιμετώπιση που είχα από πολλούς καθηγητές, από το γεγονός ότι κανένας δεν νοιάζεται πραγματικά για να ΔΙΔΑΞΕΙ τους μαθητές απλά μπαίνει στην τάξη και συλλαβίζει όσα συλλαβίζει εδώ και 10-20 χρόνια, από το ότι το σχολείο, γενικά, δεν είναι έτσι όπως θα έπρεπε για να παρέχει τα κατάλληλα εφόδια στο μαθητή. με λίγα λόγια, ήμουν σε σχολείο πρότυπο από την ευρωπαϊκή ένωση [δημόσιο ήταν] και κάναμε κατάληψη για να χάσουμε μάθημα ενώ είχαμε σχολικό συγκρότημα άψογο, παραπονιόμασταν για το πόση μερέντα είχαν τα κρουασάν... :/ γενικά, η αντιμετώπιση του σχολείου είναι λάθος και από την πλευρά των μαθητών και από των καθηγητών και από του Υπουργείου Παιδείας.
αυτά τα "ολίγα". :P

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω μαζι σου kai οι μαθητες μερικες φορες γινονται ρατσιστες προς τους καθηγητες....και εννοειται οτι μου αρεσει τρελα ο Harry

Mariel είπε...

Γενικά το όλο concept γύρω από το οποίο είναι φτιαγμένα τα σχολεία μας είναι πολύ λάθος..
Καμιά πλευρά δεν έχει δίκιο γιατί ναι όταν σε κρύνουν με βάση τα piercing οφείλεις να αντιδράσες και πάνω στην αντίδραση και εσύ θα κατηγορήσεις τον άλλο για ότι βρεις..ακόμα και για το κρεβάτι του!
Είναι στο χέρι του κάθε καθηγητή να κερδίσει τους μαθητές του και να τους κάνει να ενδιαφερθούν για κάτι παραπάνω από το fb.. Βέβαια πρέπει και ο κάθε μαθητής να του δώσει την ευκαιρία!

ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ φαύλος κύκλος!!!

Skouliki είπε...

ετσι ειανι για να φτασει η κοινωνια σε ενα σχημο σημειο εχουν συνεισφερει ολοι προς αυτο ..
το θεμα ειναι να ειμαστε αναοιχτομυαλοι να δεχομαστε και να κανουμε κριτικη θετικη και οχι να κοιταμε εγωιστικα μονο την "μυτη" μας

ypnos είπε...

Χαιρομαι που εχεις αρχισει να ψαχνεις τα πραγματα γενικοτερα αλλα και τον ιδιο σου τον εαυτο ειδικοτερα. Ειναι ενα τεραστιο ταξιδι το οποιο θα διαρκεσει μεχρι το τελος κι αν εισαι τυχερη καπου προς τα εκει θα βγαλεις ενα πορισμα ζωης, αν παλι οχι χμμ τοτε μαλλον θα χρησιμοποιησεις τις επομενες 6 ζωες σου :p

Πολιτικος? Μπα lol Εχω σπουδασει ομως πολιτικη κι ειδικοτερα διεθνεις σχεσεις και διπλωματια. Και βεβαια, σε αυτη την υπεροχη χωρα, μονο με αυτο δεν ασχολουμαι δυστυχως.

Εδω θα ειμαστε για τα υπολοιπα μονοπατια του χαρακτηρα σου, ειτε ειναι πλευρες αυτου ειτε δυναμικες ξεχωριστες οντοτητες που παλι ομως ειναι μερος του εαυτου σου ;)

Σε αποχαιρετω και φευγω στα γρηγορα να προετοιμασω την εκπομπη στο ραδιοφωνο για σημερα.

:D

-d

ΥΓ Προσφατα ανακαλυψα οτι τελικα μου αρεσουν οι ταινιες του Pothead περισσοτερο απο τα βιβλια.. Τραγικος?

Creep είπε...

Καλή μου logia,

Πόσο απόλυτο δίκιο βρίσκω στα λόγια σου. Όσο περνάνε τα χρόνια βλέπω την κάθε αξία να καθιστάται ανύπαρκτη, να μειώνεται, να εξαλείφεται. Τίποτα να μη μένει όρθιο.
Από του χαρακτήρα μου παρατήρησα πως έχω παντελή έλλειψη σεβασμού για τους άλλους.
Και κάθομαι και σκέφτομαι τι αξίες θα δώσω εγώ στα παιδιά μου.
Μέσα μου εύχομαι να φάω χαστούκια στην ζωή μου για να καταλάβω κάποια πράγματα.
Ειρωνία;
Είναι.

Creep είπε...

Αγανακτισμένη θέλω κανονικό όνομα γιατί μου την δίνει να σε λέω αγανακτισμένη. :Ρ

Φερστ οβ ολ, συμφωνώ μαζί σου. Δεν τίθεται θέμα εκπαίδευσης στο σχολείο, πόσο μάλλον παιδείας. Εδώ πέρα παιδεία δεν καταφέρνουμε να ενσταλαχθούμε από το ίδιο μας το σπίτι.
Σκέψου όμως εκείνα τα 5-10 παιδιά που καφρίζουν ανελέητα μέσα στην τάξη, πετώντας χαρτιά, μολύβια, κιμωλίες.
Πχ: Στην τάξη μας 5 περίπου παιδιά πέταγαν χρωματιστές κιμωλίες σε έναν τοίχο. Σε πληροφορώ το αποτέλεσμα ήταν πανέμορφο, αλλά τα αγόρια αυτά φυσικά και δεν το έβλεπαν έτσι. Μόλις το πήρε χαμπάρι ο διευθυντής, φάγανε τριήμερη και έπρεπε στο τέλος της χρονιάς να χιλιοπαρακαλέσουν να αφαιρεθούν απουσίες τους αλλιώς θα έμεναν.
Και ήταν και ένα παιδί, ο θεός να το κάνει αγόρι με τα ανύπαρκτα @@ (ναι, από κείνα που τα πιέζεις και κάνεις κουάκ από τον πόνο) που δεν είπε πως έφταιγε. Κατέληξε η μισή τάξη εναντίον του και το παιδί αντί να ντραπεί είχε το θράσος να μην πάει να πει τι έκανε, και συνέχισε με το ίδιο cocky ύφος και φέτος.
Αυτά τα πολλάααααααααα. :Ρ

Creep είπε...

Τι λε ρε; Μισούμε Χάρι!

The Dark Lord rises.-

Creep είπε...

Μαριέλ, συμφωνώ μαζί σου, να σημειώσω όμως πως το fb βέβαια αποτελεί εντελώς διαφορετικό θέμα, το έγραψα επειδή όλοι πήραν πληροφορική ως μάθημα επιλογής και ακριβώς επειδή το περίμενα, δεν θύμωσα, αλλά απογοητεύτηκα. Οκ, δεν σας είπα πάτε όλοι μάθημα λογικής (δεν είναι για όλους άλλωστε τέτοια υψηλή τέχνη), τουλάχιστον όμως μην ασχολείστε όλοι με τις ίδιες μαλακίες.
Σήμερα πήγα στην καθηγήτρια που μου έκανε φιλοσοφία πέρσι στην κατεύθυνση (αφού οι χτεσινές μου διπλωματικές ενέργειες προς τον διευθυντή απορρίφθηκαν ωσάν νωχελικό σκότωμα κουνουπιού) και η γυναίκα μου είπε πως δυστυχώς όχι μόνο είμαι το μοναδικό άτομο (άκους εκεί, ούτε ένα δύο ακόμα άτομα; Τι συμμαθητές έχω;) αλλά και έχει συμπληρώσει τις διδακτικές της ώρες.
(Ώρες ώρες μου λείπει ο *****) (<---- scratch that).
Αυτά.

Creep είπε...

Είναι φαύλος κύκλος, σκουλίκι μου. Κοντά σε κάτι βίντεο του Freeman στο youtube βρήκα και ένα άλλο με ένα πείραμα διδακτικότατο μπορώ να πω.

Ήταν πέντε πίθηκοι σε ένα κλουβί, μία σκάλα και πάνω στην σκάλα μία μπανάνα. Όποτε πήγαινε κάποιος να την πάρει, τους έβρεχε από πάνω ένα μηχάνημα. Έτσι σταμάτησαν.
Έβγαλαν έναν πίθηκο, βάλαν έναν καινούριο, και όταν αυτός πήγαινε να πάρει την μπανάνα, οι άλλοι πίθηκοι τον χτυπούσαν.
Και συνέχισαν να αλλάζουν τους πιθήκους μέχρι που κανένας από τους 5 (και οι 5 καινούριοι) δεν τολμούσε να πάρει το φρούτο.
Σκέψου δηλαδή. Έρχεται ένας ξένος στην χώρα σου και σε ρωτάει: "Γιατί είναι έτσι αυτό σε εσάς; Γιατί όχι αλλιώς;"
Και είναι σαν να του απαντάς εσύ: "Φίλε, δεν ξέρω εσείς πως το χετε, αλλά σε μας έτσι έχουν τα πράματα."
Κι ας μην ξέρουμε γιατί.

Φαύλος κύκλος, ακριβώς αυτό είναι.

Creep είπε...

Εδώ και καιρό, Ύπνε μου, εδώ και καιρό. Το γεγονός ότι δεν τα γράφω οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, τους οποίους θα εξηγήσω κάποια στιγμή.
Ναι, το χω πάρει χαμπάρι πως στην μετέπειτα εφηβεία σου σιγά σιγά σαν να ξυπνάς από έναν λήθαργο και αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι τι τρέχει γύρω σου.

Δεν είμαι γάτα. Αν όμως οι ζωές μου βασίζονταν στην πολλαπλή μου προσωπικότητα, σε διαβεβαιώ είμαι αθάνατο ον. :D

Και φυσικά σε ευχαριστώ που είσαι δω. Πολύ μου αρέσει όταν βλέπω δικό σου σχόλιο συγκεκριμένα.

Διπλωματία; Ξες πόσο γουστάρω να μπω διπλωματικό σώμα; Η ξαδέλφη μου είναι global coordinator στην εταιρία της. Διόμιση χιλιάρικα το μήνα το τσουλί. Ο_Ο

Ραδιόφωνο; Old school ή mainstream? Δώσε συχνότητα fm ή link. Απαιτώ όμως.-

ΥΓ: Το σιχαίνομαι όταν με πιάνεις αδιάβαστη. Δεν μου είναι γνωστός ο Q-ριος. -.-'
Θα το ψάξω όμως.




.... όχι που θα σε ξεχνούσα.

:DDDDDDDD

Πάρτο όχι γιατί στο χρωστάω, αλλά γιατί η σκατομέρα με κάνει και χαμογελώ.

Mariel είπε...

Κάτι μου θυμίζει αυτό.. και στο δικό μου σχολείο είχα επιλέξει μάθημα επιλογής που δεν έγινε (κοινωνιολογία αν δεν κάνω λάθος) γιατί δεν υπήρχε ενδιαφέρον, γιατί καλή ώρα υπήρχε το αντίστοιχο fb ( στο mirc καιγόμασταν τότε:) ) και γιατί όλοι διαλέγαν επιλογής που δε θα τους ανάγκαζαν να σκεφτούν..
Μη νομίζεις πως το πανεπιστήμιο διαφέρει τόσο πάντως! Απλά εκεί οταν βάφουν και γκρεμίζουν κανένας λυκαιάρχης δε τους κάνει τίποτα.. Μη νομίζεις πως και η αφεντιά μου ήταν καμιά αγία (καμία μα καμία σχέση!!) αλλά τουλάχιστον τις βλακίες μας δε τις πληρώναν άλλοι όπως το παιδί που περιγράφεις στην Αγανακτισμένη!

Φιλί μεσημεριανό!!

Prisoned Soul είπε...

Αχ όλα τόσο γνωστά...
Η κοινωνιολογία, μετά το πρώτο μάθημα που έκανα σήμερα, αν και η καθηγήτρια δεν έχει μεταδοτικότητα, είναι πράγματι αρκετά ενδιαφέρον.
Κατα τ' άλλα εγώ το καφριλίκι το παρατηρώ μεταξύ μαθητών και μόνο (τουλάχιστον υπάρχει ένας σχετικός σεβασμός)...!
Δυστυχώς όμως με στενοχωρεί το ότι σε αυτό συμμετέχουν και κοπέλες... πραγματικά πολύ άσχημο σαν θέαμα...

Εγώ όμως το αποφάσισα, θέλω η τελευταία μου χρονιά να είναι ήρεμη και να κυλήσει χωρίς προβλήματα. Θα αναισθητοποιηθώ εντελώς από όσους και όσες με σχολιάζουν και δεν θα δώσω σε κανέναν σημασία!!!!!!!

Φιλιά και κουράγιο, κάποια πράγματα δεν αλλάζουν.

Ανώνυμος είπε...

...Σήμερα πήρα χαμπάρι πως η ανελέητη καφρίλα παραμένει καφρίλα, ακόμα κι αν είσαι καλλιεργημένος...

Indeed!!!!

Creep είπε...

Εμείς έχουμε κοινωνιολογία γενικής! <33333333

Για το mirc σου χω ανάρτηση με χιουμοριστικό περιεχόμενο:
http://theresdarknessbeneaththislight.blogspot.com/2010/07/cave-beast-vs.html

Μα ποιός θέλει πια να σκέφτεται; ;)

Δε λέω, πάντως εγώ στο πανεπιστήμιο δεν σκοπεύω να καφρίζω μονάχα. Έχω σκοπό να ασχοληθώ actually με τα μαθήματα :Ρ

Creep είπε...

Sweet truth και από σένα περιμένω ονοματάκι.

Καφριλίκι εγώ κάνω και στην τάξη, μέχρι ένα σημείο όμως.-
Ας πούμε, ένα φιλαράκι μου ο Αλέξανδρος κάνει καλή καφρίλα στην τάξη, αλλά συνήθως υπερβάλλει. Μαζί του έχω ρίξει τρελό γέλιο, αλλά δεν θα κάτσω να πετάξω οτιδήποτε πάνω σε άλλους. :Ρ

Η κοινωνιολογία τα σπάει, αντικειμενικά μιλώντας.- :Ρ

Άμα δώσεις σημασία στο τι λέει ο κόσμος, το χεις χάσει το παιχνίδι. ;)

Creep είπε...

Κούλα αυτό ισχύει ακόμα και αν είσαι ο πιο καλλιεργημένος άνθρωπος. Αν έχεις την βλακεία μέσα σου κανείς δεν στην ξεριζώνει.

Creep είπε...

Skouliki μου, το βίντεο με το πείραμα:
http://www.youtube.com/watch?v=Dd_KEtaMH5k&feature=related

Fleur είπε...

Ιουχ!
Εγω μισησα την κοινωνιολογια...:P

Γενικα το συστημα μας ειναι χαλια :/.

Παρολ'αυτα εγω στην επιλογη δηλωσα σχεδιο,αλλα ολοι οι αλλοι πηγαν δηλωσαν υπολογιστες και ετσι αναγκαστικα θα κανω και εγω υπολογιστες -.-

Μακια...:)

Fleur είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Fleur είπε...

δικο μου ειναι το διαγραμμενο ^ :P

Ξεχασα να πω οτι αυτο το κομματι που εχεις βαλει απο το 6ο χαρι το υπεραγαπω <3
απο τα αγαπημενα μου <3

Creep είπε...

Γιατί μίσησες κάτι τόσο όμορφο; Ο_Ο
Είναι η φυσική τάξη των πραγμάτων, το τι γίνεται στην κοινωνία! <333

Πλάκα κάνεις.
Και να πεις, δήλωσες σχέδιο επειδή έχεις και ταλέντο και δεν κάναν τμήμα;
Έλεος!

ΥΓ: Το περίμενα πως θα σου αρέσει. ;) Μάκια ;)

Χαζοπούλι είπε...

... Καλό κουράγιο :)


-Χ.

Νυχτερινή Πένα είπε...

Απογοητεύθηκες από την πρώτη σου μέρα στη σχολική ζούγκλα; Συγνώμη ζωή ήθελα να πω. Εύχομαι οι επόμενες να είναι καλύτερες.

Νυχτερινή Πένα είπε...

Απογοητεύθηκες από την πρώτη σου μέρα στη σχολική ζούγκλα; Συγνώμη ζωή ήθελα να πω. Εύχομαι οι επόμενες να είναι καλύτερες.

Creep είπε...

Σε ευχαριστώ χαζοπούλι. ;)

Creep είπε...

Χαχ, no need for apologies Ουίλλιαμ.
Δεν θα είναι. Αλλά θα χαμογελώ. :)

Shattered Words είπε...

"Τhe air is thin, we're dying..."

Πολύ όμορφος ο χώρος σου!!

Θα τα λέμε!

Ν.

Creep είπε...

Σαφώς! :Ρ
Καλό σου απόγευμα...

Unknown είπε...

Διαβάζοντας σε θυμήθηκα ακριβώς τι ένιωθα κάθε φορά που ξεκινούσε το σχολείο τα τελευταία 12 χρόνια.
Εκεί που περιμένεις μια νέα φρέσκια αρχή, μια ελπίδα για κάτι καινούριο, νέες γνώσεις, νέους ορίζοντες, πέφτεις στα ίδια κουρασμένα και βαριεστημένα πρόσωπα που είχες να δεις τρεις μήνες.
Και σκέφτεσαι αν όλο αυτό αξίζει...

Οι καθηγητές που είχα ήταν άνθρωποι που ήθελαν να κάνουν δουλειά (λίγο-πολύ). Και οι συμμαθητές μου (μπορεί να ήταν κωλόπαιδα και να μην τους συμπαθούσα) ήθελαν να δουλέψουν. Αλλά τίποτα δεν δούλευε. Γιατί ως γνωστό, το εκπαιδευτικό σύστημα εδώ δεν ευνοεί τη δουλειά στο σχολείο. Απλά σου τρώει 7 ώρες από το πρωινό σου για να σε οδηγήσει μετά σε πανάκριβα ιδιαίτερα μαθήματα που θα φάνε άλλες 7 ώρες από τη μέρα σου.
Τέλος πάντων. Δύσκολο τα πράγματα να αλλάξουν...

Η συμβουλή μου για φέτος: μην τρελαθείς στο διάβασμα. Και να μην "έχεις θέσει στόχο", και να μην "πετύχεις το στόχο", δεν θα έρθει η καταστροφή του κόσμου... ;)

Creep είπε...

Κάθε φορά τα ίδια συμβαίνουν Λένα.

Δυστυχώς το πήρα πολύ σοβαρά το καλοκαίρι και δε θέλω να απογοητευτώ...