Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Ωιμέ! Ω Αλί και Τρισαλί!

...τελείωσε το κωλόχαρτο! :Ρ

Κααααλησπέρα! Πολλά τα νέα μου, σχετκά μεγάλη νομίζω θα μου βγει η ανάρτηση, αλλά τι με νοιάζει; Ας πάει στο διάολο και αυτό. :)

Ήμουν πριν μία βδομάδα ένα βήμα από το να κάνω ανάρτηση και να πω πόσο έκπληκτη είμαι που για πρώτη φορά μου αρέσει το σχολείο επειδή διαβάζω (ωωω, φίλτατοι, ναι, ξέρω, you ´re in shock) και τελικά αυτή τη βδομάδα γράφω επειδή τελικά δεν μου αρέσει και τόσο. Ε, όσο να 'ναι περνάω καλά, αλλά κάποια περιστατικά καθόλου δεν τα χωνεύω. Σημείωση, η σόδα δε με πιάνει. ;)
Σήμερα έγινε ένα τεράααααστιο μπέρδεμα με την τελευταία ώρα που είχαμε ιστορία γενικής, ενώ έγινε μία τελευταία αλλαγή και τα μισά παιδιά αποδείχτηκε πως είχαν ΑΟΘ επιλογής και έτσι φύγαν κάποια από τα παιδιά επειδή αφού το μισό τμήμα έφυγε για ΑΟΘ, δεν έκατσε ιστορία γενικής. Στον δρόμο ήμασταν όλοι για να φύγουμε και έρχεται η ιστορικός. Το αποτέλεσμα ήταν κλισέ: φωνές, απουσίες, πράγματα, διευθυντές, η γνωστή ελληνική οργάνωση. Ένιγουει, εμένα μου την έδωσε ένα πράγμα. Η ειρωνία από μεριά της καθηγήτριας. Τώρα θα μου πείτε, εγώ δεν έχω δικαίωμα να μιλήσω για το θέμα, είμαι μεγάλος είρωνας (εγώ, ο Σωκράτης και ο φίλος μου ο Φίο :Ρ) αλλά μου την έδωσε. Πολύ.
Και μιας και το να πω στον εαυτό μου "Κρατήσου, δεν σε παίρνει να ειρωνευτείς καθηγήτρια που σου κάνει και κατεύθυνση" είναι τελείως άτοπο, δεν κρατήθηκα και ακολούθησε το παρακάτω:

-Πόσοι μαθητές είστε τώρα στην τάξη;
-Πολλοί, απαντάω εγώ.

Φυσικά απείλησε να με πάει στον διευθυντή, αλλά εγώ απλά εκείιι.
Με συγχωρείτε, δεν κρατήθηκα, αλλά όταν σου λέει η καθηγήτρια ειρωνικά πως έχει παραισθήσεις και κάνει λάθος, ε δεν το ανέχομαι. Και μάλιστα δεν το ανέχομαι από τέτοιου είδους άνθρωπο.

Moving on to ξεκατίνιασμα:
Σήμερα πέρασα μία πολύ καλή μέρα, κι ας έγινε αυτό με την ιστορία γενικής. Βγήκα λίγο έξω και πέρασα πολύ καλά. Αλλά κάτι ακόμα μου έκανε κλικ. Νταμπλ κλικ.

Κάθομαι και παρατηρώ τους ανθρώπους συνήθως. Ή μάλλον, όλο αυτό κάνω. Και δεν ντρέπομαι για αυτό. Σήμερα στα πλαίσια μίας ακόμα παρατήρησης, πρόσεξα για άλλη μία φορά πως αυτοί που δεν έχουν ζωή ασχολούνται με ζωές των άλλων. Δεινό παράδειγμα εγώ φίλοι μου, ας είμαστε ρεαλιστές. Στην παρούσα φάση όμως θυμήθηκα άλλο άτομο να θάψω, πιο δεινή κατάσταση από μένα. Διότι όταν βρίσκεις κάποιον που κάνει κάτι τόσο αξιολύπητο καλύτερα από σένα (να ασχολείται με τις ζωές των άλλων επειδή δεν έχει δική του ζωή δηλαδή)... εμ, είναι κάπως πλήγμα στον εγωισμό σου όσο να 'ναι. Ίσως η διαφορά μας είναι πως εγώ νιώθω μοναξιά ενώ το άλλο άτομο απολαμβάνει να είναι μόνο του.
Ένιγουέι, το θέμα είναι πως... ok, κάθεσαι και μιλάς για το οτιδήποτε, ενώ την ίδια στιγμή τα γράφεις αυτά για να γεμίσεις την ώρα σου και το κενό σου. Δεν καταλαβαίνω τους ανθρώπους που την βρίσκουν με την θλίψη των άλλων, εγώ τουλάχιστον έχω τα @@ (ναι, ακριβώς εκείνα που τα ζουλάς και κάνεις κουάκ από τον πόνο ;) ) και την αυτογνωσία ώστε να πω πως είμαι μνησίκακος άνθρωπος και ακριβώς για αυτό όταν βλέπω εχθρούς μου να πονάνε την βρίσκω και πως δεν έχω πρόβλημα με την θλίψη μου. Ω ναι, είμαι μικροπρεπής και την βρίσκω με τον πόνο μου. Ποτέ μου δεν το αρνήθηκα.
Αυτό όμως που πραγματικά μου την δίνει, είναι που μιλάει ο οποιοσδήποτε για θλίψη την στιγμή που το ίδιο το άτομο είναι θλιμμένο και νιώθει κενό, και μάλιστα το παίζει όλα-καλά-και-δεν-υπάρχει-πρόβλημα.
Ναι, μου την δίνει. Έδειξα ενδιαφέρον για κάτι τόσο μικροπρεπές. Χμ, μάλλον αυτό με κάνει ακόμα πιο μικροπρεπή, έτσι; :)
Χμ, τουλάχιστον δεν το παίζω κάποια. Και στην τελική ευτυχώς που δεν το παίζω κάποια και είμαι οκ με όλα τα κλισέ μου και τις γουοναμπιές.
Αυτά τα ολίγα.
Είθε οι επόμενες μέρες να με βρει με ακόμα χειρότερη ειρωνία, αλλά για πιο... ενδιαφέροντα θέματα. (Χρήστο στο ορκίζομαι, αν το διαβάζεις αυτό θα πέσουν μπουνιές για την εναλλακτική :@).


Α, και κάτι άλλο.

Καλησπέρα από την θεά του Σκότους.

μάλλον καθόλου φιλικά,

Η Κόνι σας.



I'm on a roll,
I'm on a roll this time
I feel my luck could change.

Kill me Sarah,
kill me again with love,
it's gonna be a glorious day.

Pull me out of the aircrash,
Pull me out of the lake,
'cause i'm your superhero,
we are standing on the edge.

The head of state has called for me by name
but I don't have time for him.
It's gonna be a glorious day!
I feel my luck could change.

Σημ.1: Ω ναι, και κάποια μέρα θα γίνω αυτό που θέλω να γίνω. ;)
Σημ.2:Διαπράττω ιεροσυλία που έβαλα radiohead για ειρωνικό σκοπό, ωστόσο, δεν θα μπορούσα να βρω καλύτερο συγκρότημα για να κάνω ένα boost up στην ανάρτησή μου. :)

18 σχόλια:

Art. είπε...

Δεν μου βγαίνει τίποτα να πω Κωνούλα, λυπάμαι.-

Καλό απόγευμα να έχεις... Πολύ ενδιαφέρουσα η ανάρτησή σου. :)

Creep είπε...

Χαχαχαχαχα!
Υγεία ρε συ, χαίρομαι μόνο που περνάς. ;)
Ελπίζω να σαι καλά. Καλό Σαββατοκύριακο.

Νυχτερινή Πένα είπε...

Ξέρεις νομίζω ότι θες να παρουσιάζεις τον εαυτό σου πιο κακό από ό,τι είναι. Και ίσως ξέρω και το γιατί. Αλλά πάλι μπορεί να κάνω λάθος, το να ψυχολογώ τους ανθρώπους δεν ήταν ποτέ το δυνατό μου σημείο.
Ποια είναι η θεά του Σκότους;
Καλό απόγευμα.

D.Angel είπε...

Κάθομαι και παρατηρώ τους ανθρώπους συνήθως. Ή μάλλον, όλο αυτό κάνω. Και δεν ντρέπομαι για αυτό. Σήμερα στα πλαίσια μίας ακόμα παρατήρησης, πρόσεξα για άλλη μία φορά πως αυτοί που δεν έχουν ζωή ασχολούνται με ζωές των άλλων....

Θα σταθώ σ αυτό!
Σοφή παρατήρηση!
Χα χα χα χα χα

Ελαααα μην αδικείς τον εαυτό σου
εγώ αν και angel είμαι χειρότερη από σενα!lol
Φιλιά πολλά και καλό Σ/Κ

Ανώνυμος είπε...

Όχι, Ουίλλιαμ, σε παρακαλώ πες μου. Πάντα ζητάω την γνώμη σου. ;)
Αν προτιμάς, πες την μου από το keeponblogging. Tα pm σου αποτελούν το αγαπημένο μου κομμάτι. ;)
Creep

Ανώνυμος είπε...

Σιγά το πράμα, D Angel, όλοι το ξέρουμε αυτό. :Ρ

Πφ, τι να σου πω, ίσως πάσχω από σύνδρομο ανώτερης κατωτερότητας. :Ρ
Creep

Marsy είπε...

Άτσα φασαρίες και ειρωνίες η Κονίτσα; Είπες μια φορά στη ζωη σου να ασχοληθείς με το σχολείο και του δωσες και κατάλαβε; Β)

Για τα υπόλοιπα, μάλλον κάτι έχασα, μάλλον έχω κενα.

Σι για.

ο φιλος του οικονομου είπε...

Ένα πράγμα που μετανοιώνω που δεν έκανα πριν φύγω από το λύκειο ήταν να πω σε μερικούς καθηγητές πράγματα που έπρεπε ν' ακούσουν. Τεσπα, έτσι κι αλλιώς κι εγώ μετα τα κατάλαβα.

Τώρα για το άτομο που είναι θλιμένο, το παίζει όλα καλά και χαίρεται με τον πόνο των άλλων... καλά... μην τρελαίνεσαι... μιλάς για το 80% του πολιτισμένου κόσμου.

Επίσης, μικροπρεπής, μνισίκακη, είρωνας κανείς δεν είναι τόσο τέλειος. Εγώ δεν έχω πειστεί.

Τέλος, να αφήσεις τα @@ του ντόναλτ ήσυχα.

Creep είπε...

Πάντα την έλεγα στους καθηγητές, τώρα και τους την λέω αλλά και διαβάζω. Απίστευτο; Β) Β) Β)

Τα υπόλοιπα είναι άσχετα, δεν έχεις χάσει τίποτα. :Ρ

Σι για απόβρασμα.

Creep είπε...

Εμένα με συμβούλεψε ο ίδιος μου ο πατέρας να τους τα πω μόλις τελειώσω το λύκειο φέτος. Τραγελαφικό;

Οσιομάρτυρα θα το κάνω το παπί, να με πάρει ο διάολος αν δεν το κάνω.-

ο φιλος του οικονομου είπε...

Άμα τελειώσεις το λύκειο δεν θα θες να τους δεις (για κανα χρόνο τουλάχιστον) οπότε δεν θα τους τα πεις. Πες τα τους τώρα.

Θα έχεις καυγάδες με την Daisy.

Creep είπε...

Θα τους τα πω όταν πάω για να πάρω τα χαρτιά μου για την σχολή.

Είναι μία lowlife που δεν έχει καμία σημασία για μένα. Την έχω.

Fleur είπε...

Εμας να δεις τι γινεται σχολειο,που κανουμε μαθημα στην αιθουσα καθηγητων.:P

Φιλακιααα.:)

Creep είπε...

Γίνεται τέτοιο πράμα; Ο_Ο
Κουράγιο! :Ρ
Φιλάκια επίσης. ;)

Ανώνυμος είπε...

Σου εύχομαι να γίνεις αυτό που πράγματι θες...
Καλημέρα μικρούλα

Ανώνυμος είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ. :)
Καλό μεσημέρι να έχεις.
Creep

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ.

Creep είπε...

Thank you very much dear. ;)