Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Κεντρο διερχομενων...

... Ειχε πει μια πολυαγαπημενη φιλη. Ο κοσμος μας ειναι ενα κεντρο διερχομενων. Ο κοσμος ερχεται και φευγει. Καποιοι καθονται για λιγο, για καιρο, για παντα, για καθολου. Καποιοι ερχονται με σκοπο να ομορφυνουν αυτο το κεντρο, το δικο σου κεντρο, και να εχουν μια περιοπτη θεση, με εξουσια και δικαιωματα πανω στο κεντρο, καλοτροπα ή κακοτροπα. Καποιοι φευγουν με ωραιες αναμνησεις, καποιοι με πικρα, με μισος, με λυπη. Καποιοι καθονται με στοργη, με αγαπη και σχεδια. Αλλοι παλι, με φθονο, ψεμα και δολοπλοκια. Το κεντρο διερχομεονων ομως, παραμενει κεντρο διερχομενων. Κοσμος ερχεται και κοσμος φευγει. Το καλο ειναι πως εχεις επιλογη, ως οικοδεσποτης του χωρου αυτου, να διαλεξεις ποιος θα μεινει και ποιος θα φυγει. Φυσικα αυτο δημιουργει υποχρεωσεις σε σενα, απεναντι στους φιλοξενουμενους και τους αποδιωγμενους. οι φιλοξενουμενοι εχουν το δικαιωμα να φυγουν οποτε θελουν, αλλα και να μη βαλδανισουν το κεντρο σου καθως φευγουν. Καθως και εσυ το δικο τους. Οι αποδιωγμενοι ειναι υποχρεωμενοι επισης να μη βανδαλισουν το χωρο σου καθως φευγουν, ειτε ηταν επιλογη τους η αποχωρηση, ειτε οχι.

Δε θα θελα να δωσω δραματικο χαρακτηρα στο κειμενο αυτο. Το πολυ πολυ να καταστρεψω τις απειροελαχιστες ελπιδες που εχω να τα ξαναβρω με την προαναφερθεισα πολυαγαπημενη μου φιλη. Οπως εγινε και την προηγουμενη φορα. Ετσι εχασα και καποιον αλλον φιλο.

Παραθετω λοιπον καποια πραγματα οσον αφορα ενα αλλο κεντρο διερχομενων, το υπεροχο κοσμο του Harry. Συγχαρητηρια στην Νατασσα που επανηλθε στην θεση της διαχειριστριας. Κριμα που ειχες φυγει για τον λογο που ειχες φυγει. Επισης συγχαρητηρια στο Σιμο, που δεχτηκε την θεση του διακεκριμενου συντονιστη. Πιστευω ακραδαντα, αγαπητε μου, πως αυτη ειναι η θεση σου. Και ναι, και γω για το χρωμα θα το κανα. Επισης να πω ενα μεγαλο Χρονια Πολλα στο ... Ρ(ε/υ)ακι μου. Να τα χιλιασεις ρε.

Τελος θα θελα να επαναλαβω και καποια αλλα σοφα λογια της πολυαγαπημενης φιλης μου. Ειπες πως κρατας μονο τους θησαυρους στην ζωη σου. Λοιπον, οκ, ενταξει.

Καληνυχτα, διαμανταρα μου.



______________________________

Αφιερωμενο στο all-the-same ανωτερο απο τα αλλα, πλασμα.

5 σχόλια:

Dream Girl είπε...

Δωσε σημασια σε ολους τους ανθρωπους, αλλα κρατησε μεσα στη ζωη σου μονο αυτους που πραγματικα αξιζουν.
Μπραβο στα παιδια! Thanks Connie...
Καλη η φραση στο τελος,απλα προσεξε με τους πολλους θησαυρους... Συντομα θα τους μπλεξεις.... Καληνυχτα...

fly είπε...

Θα συμφωνήσω με τη Ρέα. Μέτρα τους θησαυρούς σου. Ήδη από λάθος μέτρημα έχασες πολλούς. Μην είσαι αχάριστη.
Καλή συνέχεια.

Creep είπε...

δεν ειμαι αχαριστη, λευτερη.
ουτε εκανα λαθος μετρημα.
ισως να υπερτιμησα καποιον και να μην το πηρε καλα.
απλα εσυ δε συμπαθεις το συγκεγκριμενο ατομο.
και μην σκιαζεσαι. και συ και η αθανατη οτι να ναι ειστε σταθερες αξιες. :)

fly είπε...

Φαίνεται πως κατάλαβες για τι μιλάω, άρα διακρίνεις κάποιο δίκιο σε όσα λέω. Όμως, εγώ δεν μίλησα για κανέναν συγκεκριμένο. Και πραγματικά, δεν μου αρέσει το "συμπαθώ/δε συμπαθώ". Θα έπρεπε να ξέρεις ότι δεν έχω τίποτα με κανένα άτομο, αλλά και σε κάθε περίπτωση, αυτό δεν έχει σχέση με τη συζήτησή μας.
Τέλος, πραγματικά με προσβάλλει η τελευταία πρόταση. Σκέψου το γιατί ;)

Creep είπε...

δεν μπορω να σκεφτω πως σε προσεβαλλα.αφου εισαι σταθερη αξια για μενα. ειναι κακο αυτο.?