Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Bitch, pay me!

Αυτή η ανάρτηση χωρίζεται σε αρκετά μέρη τα οποία ακόμα δεν έχω γράψει για να γνωρίζω πόσα είναι.-


ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ ΚΩΛΟΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΤΡΙΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ 18ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΙ ΕΣΥ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ONE NIGHT STAND ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΙΣΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 2000. ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ, GET SOME ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΤΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΠΡΑΜΑ, ΚΩΛΟΑΖΩΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΣΑΤΑΛΙΑ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙΣ. ΣΤΟ ΛΕΩ,
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ
ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΚΩΛΟΦΕΗΛ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΩΣ ΚΑΤΩ.- ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ ΠΗΡΑΤΕ.

______________________________________________________________

Γυρνάω πίσω στο μπλογκ μου και προσπαθώ να αποφασίσω τι ήμουν και τι είμαι. Γενικώς, βλέπω βασικές αξίες, βλέπω άχαρες φάσεις οι οποίες όμως είχαν αποτέλεσμα στο να ανθίσω σχετικά υγιής. Το κομμάτι παίζεται ακόμα και επιτέλους νομίζω πως μπήκα στην ρυθμό και έμαθα και το ρεφρέν. Στιγμές. Στιγμές και ηρεμία. Και αυτό επιτυγχάνεται με υγιείς φιλίες, στιγμιαίες εξάρσεις θυμού, φάσεις και αντιφάσεις για να επιστρέψουμε στο "νόρμαλ", όσο νόρμαλ γίνεται δηλαδή, και μία ερωτική σχέση που να σε ικανοποιεί σωματικά, πνευματικά και συναισθηματικά. Γενικώς, να τα χεις βρει με τον εαυτό σου και με τους γύρω σου. Και τροφή για το πνεύμα.

________________________________________________________________

Πήγα Αθήνα τρεις μέρες και τολμώ να πω πως ήταν η καλύτερή μου επίσκεψη μπάη φαρ. Είχα γράψει εφτά σελίδες στο τετράδιό μου για αξιόλογες φιλίες, αλλά δεν πρόκειται να τις μεταφέρω. Κάποια πράγματα καλύτερα να μην ειπώνονται μέσω νετ. Η γνώμη μου άλλαξε για πολλούς, καλυτέρεψε για κάποιους, επιβεβαιώθηκε για μερικούς. Και με καλό, και με κακό τρόπο. Και γενικώς τους τρεις τελευταίους μήνες τα πράγματα γίνονται όλο και πιο ξεκάθαρα και αυτό μου αρέσει. Βαρέθηκα το εξτρά δράμα, βρήκα αυτά που ήθελα και έκοψα τα περιττά βάρη. Δεν επιδιώκω παρέα με ασταθή άτομα ή σχέσεις, έχω αυτά που χρειάζομαι.

"Please, please... I can give you anything... everything you want..."
"I have everything I want", Clary said as she drove down the dagger.



______________________________________________


Πόσο γαμάτες οι δύο τελευταίες ταινίες που είδα! Μιλώ για τις Repo! the Genetic Opera και Monty Python and the Holy Grail. Ειδικά η πρώτη, πράγματι, μιάμιση ώρα ταινία και κάψιμο για μια ζωή!

Δίνω το Zydrate Anatomy, το βασικό κομμάτι του Repo! αλλά σε λινκ γιατί ΚΑΠΟΙΟΣ έξυπνος αποφάσισε να απαγορεύσει το embedding.

http://youtu.be/aVTAf4FAXaU

Και δίνω το επόμενο πιο γαμάτο κομμάτι, από το οποίο είναι και ο τίτλος της ανάρτησής μου.





Και μην ξεχνάτε... Zydrate comes in a little glass vial!

5 σχόλια:

Νυχτερινή Πένα είπε...

Καλημέρα εκεί στα βόρεια. Πότε μας επισκέφθηκες; Ελπίζω σε μέρα ηρεμίας όχι με πορείες και δακρυγόνα!
Το πρώτο κομμάτι ομολογώ ότι δεν το κατάλαβα πέρα από το ότι κάποιος σε τσάντισε φοβερά.
Τα υπόλοιπα με κάνανε να χαμογελάσω, φαίνεσαι πολύ ήρεμη και κατασταλλαγμένη από όταν σε γνωρισα και γενικά να είναι όλα πιο καλά για' σενα.
Συνέχισε να προσέχεις τον εαυτό σου.

Creep είπε...

"Το πρώτο κομμάτι ομολογώ ότι δεν το κατάλαβα πέρα από το ότι κάποιος σε τσάντισε φοβερά.
Τα υπόλοιπα με κάνανε να χαμογελάσω, φαίνεσαι πολύ ήρεμη και κατασταλλαγμένη", yep, that's me :P

Να σαι καλά ρε Ουίλλιαμ, σε ευχαριστώ πολύ! Να δεις τις ταινίες που σου πρότεινα! Είσαι λίγο πιο κλασσικός τύπος και δεν ξέρω αν θα σου αρέσουν αλλά κάνε μια προσπάθεια :Ρ ββ!

Kirous είπε...

εγω θα κανω το ουσιώδες σχολιο:

A little glass vial?!

και θα εξαφανιστώ.

και μην ξεχνάς ότι:

Amber Sweet is addicted to the knife!

κι οτι

I didn't know I'd love you so much but I do.

και τελος:

In the game of thrones you win or you die.

Creep είπε...

Ε λοιπόν, άντε και γαμήσου :Ρ

Socrates Stamatatos είπε...

Creep μου είχα καιρό να σε διαβάσω αλλά δύο ατάκες κολλάνε Ο άσωτος υιός επιστρέφει πάντα(ή κάτι τέτοιο) και ο δολοφόνος επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος...
Anyway καλό το ξεσκαρτάρισμα που έκανες βοηθάει και να τα γράφεις και σε τετράδιο βοηθάει και ας μην τα περνάς στο Blogg(ας που νομίζω διευκολύνεται και το Κάρμα όταν γράφεις κάπου γενικές ιδέες,θέλω,ξεκαθαρίσματα κλπ.)
Τέσπα καλά να περνάς...
Υ.Γ. Λέω να αρχίσω να σε διαβάζω πιο τακτικά
Υ.Γ.(2)Πάω να γαμηθώ όπως λες γιατί τελευταία πέφτει μεγάλη ΑΓΑΜΙΑ και γενικά κανείς δεν την παλεύει...
Καληνύχτα.... ;)