Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Transitioning from a child to an adult?

Καλησπέρααααααααα! Όχι, δεν έχω κέφια, και όχι δεν θέλω να πέσω από κανά γκρεμό, μπορείτε να διαβάσετε επιτέλους μία ανάρτησή μου χωρίς να με μισήσετε. :Ρ

Πιθανότατα μία ευκολοδιάβαστη ανάρτηση, αφού το περιεχόμενο είναι ελαφρύ, θέλω όμως την άποψή σας πάνω στο ερώτημα του τίτλου αφού διαβάσετε την ανάρτηση.

Αν και γουστάρω να γράψω μυθιστόρημα δεν θα το κάνω. Σήμερα απλά μου ήρθε να γράψω για το major clean-up που κάνω στο δωμάτιό μου. Έχει ζουμί το πράμα. 1 βδομάδα άδειαζα σαβούρες. Τα λεγόμενα τσιμσόνια (χαρτιά, χαλασμένα στυλό, ψεύτικα νύχια, κουτάκια, χρωματιστά ζελοτέιπ, παλιά αυτοκόλλητα, πούλιες, διακοσμητικά από μπομπονιέρες, σπασμένα γυαλιά μπάρμπι, οδηγός προφύλαξης από τον Η1Ν1 -ο_Ο-, οδηγός χρήσης προφυλακτικού -50 φυλλάδια ξεχασμένα από τους ανιχνευτές, εγώ βρήκα να τα κρατήσω Ο_Ο - κι όμως, το διάβασα! :Ρ- και λοιπές αηδίες όπως λαστιχάκια, κονκάρδες, περιτυλίγματα σοκολάτας κλπ) πήραν σχεδόν ολοκληρωτικά δρόμο από το δωμάτιό μου.
Τι ψέμα! :Ρ Πρέπει να ξεκαθαρίσω ένα βαλιτσάκι, να το αδειάσω, να το δώσω στη μαμά (που θα κρύβω τα τσιγάρα "μία στο τόσο" τώρα; ), να δω τι θα κάνω με ένα κουτί που έχει λίγα πράγματα αλλά σχετικά μεγάλα, να πάρω οπωσδήποτε νέα ββλιοθήκη γιατί με τα 1000 ζόρια χωράνε τα λίγα βιβλία μου σε αυτήν, έχω να πάρω και άλλα, τα SOUL που θα τα βάλω; Τα χω παίξει. Άσε που μου χουν μείνει και 2 απορίες για τον Λευτέρη αλλά σιγά μην καταδεχτώ να ρωτήσω, θα μείνω με την απορία.

Σε μία μικρή συρταριέρα βρήκα κάτι τετράδια που τα χα εδώ και χρόνια από όταν διάβαζα κατερίνα Ο_Ο με θέματα όπως rebelde way & HSM, χαχαχα! Εκεί είχα αφήσει και τα στοιχεία μιας ανίχνευσης (Παιχνίδι πόλεως) από την ΠΑΠΕ που πήγαμε Ρόδο αλλά τα πέταξα γιατί ποτέ δεν τα στείλαμε στην προθεσμία (αυτά πήγαιναν πακέτο με τα φυλλάδια προφυλακτικών, κάτι που με κάνει να αναρωτιέμαι γιατί το κάθε φυλλάδιο δεν είχε και δείγμα, τώρα θα είχα δικό μου εργοστάσιο durex :Ρ).

Επίσης μου χει μείνει να ξεσκαρτάρω κάτι σχολικά βιβλία (την υπόλοιπη βιβλιοθήκη την ετοίμασα όταν έφυγε ο αδερφός μου - ο πούστης είχε όλα τα καλά βιβλία που άφησε ο φάδερ όταν έφυγε και γω είχα όλη την πλέμπα και τις παιδικές εγκυκλοπαίδειες :| ) και αυτό συνεπάγεται να αδειάσω όλο το γραφείο, που, εκτός από τα μύρια corpus έχω ένα συρτάρι τίγκα σε κολαριστά και τριζάτα τετράδια. Να αδειάσω την θήκη πάνω δεξιά, να πετάξω ή να χαρίσω μία συλλογή βαζάκια, πασαρισμένη από τη γιαγιά μου ο_Ο και κάτι φυτά που άφησαν την τελευταία τους πνοή όταν αποφάσισα να φύγω κατασκήνωση χωρίς να δώσω οδηγίες στο σκυλί να τα φροντίσει. Ένας πίνακας μικρός και μία μεγάλη αφίσα καθώς και το γιγάντιο χαρτί (όλα με θέμα τον κλασσικό χορό) πρέπει να χρησιμοποιηθούν, καθώς και το πορτραίτο που μου καναν στο Fontana di Trevi με μαλλί γαμάτο, στήθος μεγέθους Πάμελα Άντερσον, μέση δαχτυλίδι και πόδι 2 μέτρα (τα τελευταία 2 αποτελούν και τα ρεαλιστικότερα στοιχεία του έργουν όμως.-) πρέπει να το στρώσω κάπως και να το κρεμάσω κάπου.

Ακόμα να πετάξω τις Μπάρμπι μου ή να τις δώσω Ο_Ο (τώρα είναι γυμνές στο συρτάρι καθώς από τα 9 μου σκηνοθετούσα λεσβιακά και μη όργια-οι action man του αδερφού σου πάντα ήταν χρήσιμοι {που τους θυμήθηκα τώρα αυτούς!}). 2 πίνακες, ο ένας δικός μου (όλος πράσινος, από τα 6 φαινόμουν Σλίθεριν εγώ) με ανάγλυφες πεταλούδες, ο άλλος του αδερφού μου (παίζει αυτός να γκαντέμιασε τους γονείς μου με διαζύγιο τόσο σκατά που μας ζωγράφισε :Ρ) για κρέμασμα. Αρωματικά μαντιλάκια για χρήση, κορδόνια και θήκες κλειδιών για πέταμα ή χάρισμα, ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι ακόοοοοομα εδώ, παλιές τσάντες και κάτι λούτρινα χωμένα στα πάνω ντουλάπια, να αδειάσω τον κάδο, μία ψάθα ένας θεός ξέρει από ου και πότε, και τέλος να ξεδιαλέξω τα τωρινά μου μπιζού και καλλυντικά (εγώ η κοκκέτα :Ρ) από τα παιδικά μου (εκ των οποίων μερικά χαρίζονται, άλλα πετιούνται και εκλεκτά κομμάτια πασάρονται στην μαμά, να τα βλέπει μαζί με τα βαφτιστικά μου και την φώτο μου από το μαιευτήριο όταν θα ναι 60 ναι κλαίει- τρεις Οκτώβρη έγινε πενήντα, περιμένω δώρα, κάρτες, ευχές και τούρτα.-).

Επίσης να δω τι CD αξίζει να κρατήσω, να δω αν θα πετάξω την μπέτσι (τεράστια λούτρινη κούκλα ομγκ) και ένα smart της μπάρμπι, το κεφάλι κομμωτικής και μακιγιάζ της μπάρμπι πάλι, και το άλογο με την άμαξα της ραπουνζέλ. Άλλοι 2 πίνακες ζωγραφικής δικοί μου και τοι αδερφού μου, ένας πίνακας με φελλό, ένα εικόνισμα άγνωστης προελεύσεως, το 2ο συρτάρι της ντουλάπας που χει από πιστολάκια μέχρι κάρτες, τσαντάκια, πορτοφολάκια, φυλλάδια, εώς και τράπουλα συλλεκτική από το "Γλυκιά μου Ίρμα" και -finally!- να αδειάσω το μπλε κουτί που έχει μέσα performer's κορδέλες, τις πουέντ μου και τα μαλακά παπουτσάκια χορού, κάτι καπέλα, μία στολή σύγχρονου χορού (Καφαντάρη rules.-) και παπούτσια κάρακτερ χορού.

Αυτάααααααα! Από ρούχα τα ξεδιάλεξα, μένουν κάτι λίγα χειμερινά και είμαι οκ. Θεέ μου, τι υλίστρια που είμαι!
Τελικά έγραψα μυθιστόρημα. :Ρ

ΥΓ: Να βρω χώρο για τα επιτραπέζια που σκονίζονται πάνω από την ντουλάπα, να πετάξω κάτι βιβλία ή μάλλον να τα πασσάρω στη βιβλιοθήκη του αδερφού μου διότι δεν πετάω ούτε άρλεκιν -κι ας έχω μόνο ένα :Ρ :|) να πετάξω το παλιό έπιπλο deckstop γιατί μου τρώει χώρο καθώς και τη μικρή συρταριέρα.
No wonder why I wanna stay a teen forever. Ακόμα δεν έχω κάνει εφηβική διακόσμηση δωματίου. :Ρ

ΥΓ2:Να ψήσω επιτέλους τη μαμά να πάρουμε τα καινούρια έπιπλα που μου χει τάξει (συρταριέρα, ντουλάπα, γραφείο, βιβλιοθήκη -το τελευταίο το πα ξανά :Ρ) μιάς και τα παλιά δεν είναι καν δικά μου. '.'

Και για να μαι και επίκαιρη...



ΥΓ3: Να πετάξω μία ροζ ρόμπα Ο_Ο πασαρισμένη από την άλλη γιαγιά, να αλλάξω κουρτίνες και χρώμα στους τοίχους και να βάλω επιτέλους αφίσες.

ΥΓ4: Να επιστρέψω τον ταμπουρά στον Γιάννη.

ΥΓ5: Να ιδρύσω νέα θρησκεία.

20 σχόλια:

Νυχτερινή Πένα είπε...

Ρε συ κουράστηκα με όλες αυτές τις δουλειές! Αλλά εντάξει σε καλό δρόμο βρίσκεσαι, μου αρέσει που έχεις σε εκτίμηση τα βιβλία ακόμα και αν είναι Άρλεκιν.
Καλό σου βράδυ.

Creep είπε...

Τα βιβλία Πένα μου είναι η γνώση, η πρώτη αλήθεια, όπως θες πέστο. Η μυρωδιά τους είναι η μυρωδιά του χρόνου, πως να στο εξηγήσω! :Ρ

Οι δουλειές με έχουν πεθάνει.-

Επίσης, dear.

ypnos είπε...

Μια χαρα οργανωση εχεις κανει..
Να σε δω να τα κανεις κιολας ολα αυτα!

Κι εγω σε παρομοια φαση ειμαι.. μετακομιση επειτα απο 11 χρονια βλεπεις ;)
Αλλα το παω χαλλλαρα.. δεν θελω να αγχωνομαι ακομα.
Το κακο ειναι οτι το γνωριζω εκ των προτερων πως ολο και καποιες "ημερες" θα κρυβονται σε καποια συρταρια απο τα καποια χρονια που "εχασα" σε προηγουμενες σχεσεις αλλα νομιζω οτι ειμαι ετοιμος, μια χαρα!

Επομενως, κουραγιο και επιμονη γιατι αν αρχισεις την υπομονη τοτε καταληγεις στην ματαιωση!



ΥΓ το τελευταιο καλο μου ακουγεται.. νεα θρησκεια.. εχεις τιποτα στο μυαλο σου? :p
ΥΓ1 Ποτε δεν πεταμε CD! Η μουσικη ειναι ιερη! Εκτος κι αν εχουν γραφτει απο σκυλους για σκυλους :p

D.Angel είπε...

Ελπίζω το πλάνο να προχωρήσει
καλά και χωρίς παράπλευρες απώλειες!
Φιλιά πολλά γλυκιά μου

Marsy είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Marsy είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Marsy είπε...

Αγαπητη (που λέει ο λόγος) creep Β)

Τι μας νοιάζει τώρα εμάς για τη σαβούρα του τσαντιριού που έχεις για δωμάτιο ε; Και ακομα περισσότερο αν αυτό το συγκεκριμένο δωμάτιο είναι διακοσμημένο με έναν πράσινο( θου κύριε) Σλιθερινιακό πίνακα;Β)

Αυτός ο Ιταλός ο ζωγράφος πρέπει να τανε αόματος τουλάχιστον (Να σημειώσω να πάω κιεγω μια βολτίτσα μέχρι τη Φοντάνα ντι τρεβι να μου κάνουν το πορτρέτοΒ) )

Πάντως είσαι βρωμιάρα και τέλος. Ήθελα να σχολιάσω και κάτι άλλα αλλά βαριέμαι να ψάχνω, οπότε σε χαιρετώ.
Σε μισώ, σε μισώ, και επίσης...Σε μισω.

Rohanne είπε...

Ο Χριστός, τι έχεις μαζέψει εκεί μέσα? Αν και για να λέμε την αλήθεια, κι εγώ πρέπει να κάνω clean-up κάποια στιγμή. Το κακό είναι ότι λυπάμαι να τα πετάξω :Ρ

Όσο για τις Μπάρμπι... χαίρομαι που δεν ήμουν το μοναδικό πιτσιρίκι που τα έκανε αυτά xD

Α και χρόνια πολλά στη μαμά σου!
Μάκια!

Lilith είπε...

Μην πετάς Μπάρμπι και παπουτσάκια χορού.
Σε κούτα και στο πατάρι.
Θα τα ψάχνεις όταν θα είσαι εσύ 60. :)

Τρελός του Χωριού είπε...

προτεινόμενη θεραπεία
Κάθε πρωί μεσημέρι και βράδυ πρό φαγητού
να ακούς το συγκεκριμένο τραγούδι .

dr Αλλόφρον της κοινότητος
dean of Dafni university

ΥΓ εμαθες καθόλου ταμπουρα ή τσάμπα του τον βούτηξες του Γιάννη ;

:)

Creep είπε...

Όλα τα κάνω γω Δημήτρη μου Β)

Εσύ να βλέπω να κάνεις καμιά ανάρτηση της προκοπής, όλο κάτι... πως το πες να δεις... ραδιοφωνική εκπομπή; Κάτι τέτοιο όλη την ώρα ποστάρεις και αναρωτιέμαι αν φταίει το πισι που κολλάει σε αναρτήσεις του ίδιου θέματος ή εσύ την έχεις ψωνίσει. Β)

Μετακόμιση μετά από 11 χρόνια και ακόμα να τα κάνεις; Μπράβο αγόρι μου. Και άλλα δέκα πάρε να μη στα χρωστάω.

Αυτό με την επιμονή και την ματαίωση μου άρεσε. Σίγουρα θα στο πε κάποιος ακροατής, εσύ κάτι κουλ δε μπορείς να πεις μόνος σου Β) Β) Β)

:DDDDDDDDDDDDD

ΥΓ1:

http://dudeism.com/

Με πρόλαβαν οι μαλάκες οι αμερικάνοι.

ΥΓ2: Και ο Χατζηγιάννης στα trash συγκαταλέγεται.

ΥΓ3: Μα τω Θεώ, Ύπνε, αν δεν διαβάσεις αυτό το σχόλιο θα βάλω μπράβους να σε πλακώσουν.-

Creep είπε...

Αν με παράπλευρες απώλειες εννοείς να χάσω το σκυλί μου κάτω από έναν τόνο σαβούρα και να τον βρω τα άλλα χριστούγεννα... όχι, δεν παίζει αυτό. :Ρ
Φιλιά Β)

Creep είπε...

Μακρυά από το μπλογκ μου κάργα! Γκαντέμω! Σκατόγριααααααααα!!!! Ο_Ο

Φύγε αν δε σε αρέσει. Β)

Πράσινο, πράσινο πράσινο! :@

Μία είναι η όλη αξία ρε στον Παπάρι Καπότερ! Το Σλίθεριν!

Σ Λ Ι Θ Ε Ρ Ι Ν!.-

Σ
Λ
Ι
Θ
Ε
Ρ
Ι
Ν
.
-

Για να το δεις μέχρι και συ με 25 βαθμούς πρεσβυωπία. Β)

Χα. Που να θυμάσαι και να ψάχνεις, αφού βαριέσαι που ζεις, όλη σου η ύπαρξη αναλώνεται στην βαρεμάρα, αήττητο παράδειγμα πως το γκριφιντορ είναι για πέταμαααααααα.-

Σκατόγρια! Σε μισώ!


(εσύ όμως με αγαπάς, έτσι; *matakia*)

Creep είπε...

Και γω λυπόμουν να τα πετάξω, αλλά έκανα την καρδιά μου πέτρα (όχι πως ήθελε και προσπάθεια Β) - να τα ακούει η αποπάνω σου που 80 χρονών μου χει βάλει τα αυτιά του μίκι και της μίνι εικόνα) και πέταξα πολλά. :Ρ

Ακόμα έχεις κρατημένες μπάρμπι; Εσύ; Ο_Ο
Γιου; Ο_Ο



... είχες καν μπάρμπι εσύ; Πότε; Πως; :Ρ

Φχαριθτώωωω! Θα πάω να της πω: Μαμά, η Γιάννα, ναι εκείνη που σου λεγα πως ακούει μέταλ και διαβάζει για θεότητες και εσύ αν την έβλεπες θα την έλεγες σατανίστρια σου λέει χρόνια πολλά! xP

Καλό βράδυ. Β)

Creep είπε...

Λίλιθ μου εγώ ετούτα δεν τα πετάω με την καμία. Για να τα κρατάω τόσα χρόνια κάτι σημαίνουν για μένα. Τώρα θα μου πεις έχω κρατήσει και αυτά που τώρα λέω πως θέλω να πετάξω αλλά... :Ρ

Τα παπουτσάκια μου δεν τα πετάω.-

Καλό Σουκου.

Creep είπε...

Τρελέ του χωριού, μόνο από το σχόλιο σε λάτρεψα. :Ρ

Μάλλον αυτό θα κάνω... :Ρ

Ο τίτλος σας φίλατε μου είναι παγκοσμίος αναγνωρισμένος! Τιμή μου! :Ρ

Καλά κόλυβα!

ypnos είπε...

Μα τι δυναμικοτις!
Οχι δικο μου ηταν και μαλιστα της στιγμης ;)
Λες να γραψω τιποτα πιο χμμμ αφαιρετικο? :p
Στα υποψην οταν βρω λιγακι χρονο :)
Promise ;)



ΥΓ in dudes and dudettes we trust ;)
ΥΓ1 σιγουρα trash κι οχι thrash :p
ΥΓ2 Μα.. σνιφ ;p

Creep είπε...

Γράψε ό, τι θες. Αρκεί να μην ξαναδώ Υπνοφρένεια. -.- Σε ανέχεται η Σαλόνικα 2 ώρες τη μέρα, στο μπλογκ σου θέλουμε να δούμε αναρτήσεις σαν εκείνη που είχες γράψει που ήταν υποψήφια για βραβείο ρε, εκείνη τη διαδρομή! :'((( Τι τέλειο...

ΥΓ: Οι τύποι αυτοί έχω την εντύπωση πως είναι σαν τους έλληνες καθηγητές: Πυροβολημένοι, όντα μεταφυσικά ένα πράμα, ποτέ δεν θα καταφέρουμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους. :Ρ
ΥΓ1: Και αυτό κλεμμένο το χεις, σίγουρα, δεν γίνεται να χεις πει εσύ κάτι τόσο ωραίο. Β)
ΥΓ2: Κίνητρο για να με διαβάζεις. Είμαι έξυπνη, παραδέξου το. Είμαι θεά.

ypnos είπε...

lol Ενταξει, ολα καλα αλλα εκπεμπουμε παγκοσμιως :p
Θα γραφω πιο συχνα :)

-d

ΥΓ ναι ναι ναι..
ΥΓ1 μα..
ΥΓ2 ...

Creep είπε...

Έτσι μπράβο. Β)

ΥΓ :@
ΥΓ1: Β)
ΥΓ2: Πως τολμάς; Ο_Ο