Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

Damned and banned. Always...

Καποιοι ανθρωποι απλα ΔΕΝ υπαρχουν. Δεν καταλαβαινουν Χριστο. Εχουν ως μονη ασχολια να κανουν κλικες κα να σιχτιριζουν κοσμο, προσπαθωντας να σε κανουν χαλια. Περιττο να πω πως η σημερινη μου διαθεση με εχει πορστετευσει. Και τα γλυκα τους λογια δε με αγγιζουν. Καθομαι λοιπον ξανα, damned and banned απο τις μαυρες καρδιες τους. Τωρα θα μου πεις.... τι σε νοιαζει?
Εννοια σου. Με νοιαζει. Γτ μου καταστρεφουν την ψυχολογια της κακιας, προσπαθωντας να το παιξουν.... δεν ξερω, προσπαθωντας να το παιξουν ανωτεροι. Καποτε μια κοπελια ειχε πει πως ειχε βαρεθει να νομιζει ο κοσμος πως η σικ αγενεια ειναι δειγμα ανωτερου πνευματικου κοσμου κλπ κλπ.
Βλεπω τωρα και αυτην, και την υπολοιπη κλικα με τα μαλακισμενα φιλαρακια της, προσπαθωντας να αγγιξουν εμενα, πολυ απλα, γτ κανω οτι γουσταρω, χωρις να δωσω λογαριασμο.
Βασικα δεν εχω κανει και τπτ κακο. Τις παρεες μου γω τις προσεχω. Δεν κανω φιλους μου σκουπιδια. Δεν ειμαι τετοια εγω. Διασκεδαστικο το να ριχνει κανεις μπηχτες, ε? Φυσικα. Αλλα καποια στιγμη.... βαριεσαι να παιζεις το παιχνιδι τους, κανοντας τους τη χαρη. Βαριεσαι να ασχολεισαι με το κιτς που αποπεμπουν, νομιζοντας πως ενα Β) σου κανει και καλα κουλ αναρτηση. Οκ, ελεος. Πειτε τις μλκιες σας, αλλα κρατηστε με εξω απο αυτο. Ετσι και αλλιως, καποια στιγμη θα φαγωθειτε μεταξυ σας. Τα μαθαμε, ελατε τωρα. Μεταξυ μας. Με τετοιες κλικες ειναι μαθηματικα βεβαιο. Και ξερετε ποσο μισω τα μαθηματικα. Τι να κανουμε ομως.
Αντε Μπαιζ. Get a life. Δεν ειναι ολα ενα τετραγωνο με κλικ, εμοτικον και ιστοσελιδες. Βρειτε φιλους for god sake. Αμα δεν ηξερα τι κουμασια που ειστε θα σας λυπομουν. Τωρα, ουτε να φτυσω δεν αντεχω πανω σας. Θα βρωμισει το σαλιο μου.




Τελικα η Κονι επεστρεψε. Μουαχαχαχαχαχα.
Edit: Γτ damned and banned? Πολυ απλα, επειδη θελω να ειμαι μεσα στα πραματα και σεις μου τη σπασατε αγρια. Νιωθω ασχημα μονο που δεν ειμαι μελος των κακων. Χχαχαχαχαχα. Τρελη. Θυμαστε? Μη μου δινεται σημασια.

4 σχόλια:

Hecate είπε...

Πέρα απ' όλα τ' άλλα που λόγω του τρόπου και της τοποθεσίας γραφής τους δεν ενδιαφέρουν και δεν αγγίζουν κανέναν, το κιτς (και το κάθε κιτς) δεν αποπέμπεται, αλλά αποπνέει.

Nathaniel είπε...

Κωνσταντίνα, αν οι άνθρωποι άκουγαν στα σχόλια του κειμένου σου δεν θα υπήρχαν κλίκες και μπηχτές.
Συμπαθώ τους ανθρώπους που έχουν την ευφυία να ρίξουν μπηχτές, αλλά λατρεύω όσους τα λένε στα ίσα.
Το να μιλάς για κάποιον πίσω από την πλάτη του, να μαζεύεις υποστηρικτές και να προσπαθείς να τον λιώσεις κάτω από τη μπότα της ύπουλης πονηριάς σου δεν είναι μπέσα, και ντροπή σε όσους το κάνουν.
Θες να πεις κάτι; πες το στα ίσα, κι ας πονά.

Creep είπε...

Σε ευχαριστω, Ναθανιελ. Ομολογω πως οι αποπανω με εξεπληξε, η Hecate ομως, οχι. :)

Creep είπε...

Χμ.... το είδα. Μάλλον αναρωτιέμαι γιατί έγινε αυτό, αλλά μπορώ να μαντέψω το λόγο. Γιατί, ακ.ομα και αν δε σκεφτόμουν εσένα, κατάφερες και εδώ να γίνεις το κυρίως θέμα. Σε ευχαριστώ λοιπόν, που δεν μου δίνεις τη γαλήνη μου.